ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 11. MARS 2017 - SIST ENDRET 12. MARS 2017
Canary er den tredje mest korrupte av Spanias 17 regioner, slått bare av Andalusia og Galicia. Illustrasjon Foto: Pixabay
Canary er den tredje mest korrupte av Spanias 17 regioner, slått bare av Andalusia og Galicia. Illustrasjon Foto: Pixabay

EU-rapporten peker ut Kanariøyene som en av de mest korrupte regioner i Spania

Den årlige EU Regional Competitiveness Index har identifisert Andalucia som den mest korrupte regionen i Spania. Kanariøyene er bare en brøkdel bak, og ligger på en mindre flatterende tredjeplass i korrupsjonligaen.

Artikeln har språkval på svenska.

ANNONSE

Rapporten evaluerer tre hovedkriterier som bestemmer økonomisk dynamikk og den institusjonelle kvaliteten på hver enkelt medlemsstat i Spania.

Rapporten ga Andalucia rating - 0,51 i underkategorien "Corruption", som var den dårligste score av de 17 regionene i Spania.

Andalusia ble etterfulgt av Galicia og Kanariøyene, som fikk henboldsvis -0,5 og -0.48, og dermed bare er en brøkdel bedre enn den mest korrupte regionen i Spania. Man kan nesten si at bunnen av "korrupsjonsligaen" deles av de tre regionene.

La Rioja toppet listen med et minimum av korrupsjon og var over gjennomsnittet i EU, med en positiv vurdering på 0,11.

La Rioja ble etterfulgt av Murcia med 0,01 og Pais Vasco med -0,05.

ANNONSE

Triatlon i Mogan på Gran Canaria

21.04.2018 06:00

Challenge Family, en stor, tysk triatlonarrangører, arrangerer for andre gang triatlon på Gran Canaria med navnet «Challenge Mogan Gran Canaria».
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE