ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 31. DESEMBER 2013
Vi ønsker vår sterkt voksende leserskare, alle våre annonsører og samarbeidspartnere, og hele resten av verden et riktig strålende nytt år!
Vi ønsker vår sterkt voksende leserskare, alle våre annonsører og samarbeidspartnere, og hele resten av verden et riktig strålende nytt år!

Dobling av lesertallene for Canariajournalen i 2013

Den sterke leserveksten for Canariajournalen.no fortsetter. I 2013 har nettavisen fått over dobbelt så mange lesere som i 2012. Tusen takk, og godt nytt år, alle sammen.

Antallet tilhengere på Canariajournalens Facebook-sider er også i sterk vekst. Nesten tre ganger så mange ”liker” nå Canariajournalen på Facebook som ved utgangen av 2012.

Over 3300 lesere følger Canariajournalen på Facebook i dag. Bare siden mars har det kommet til over 1300 nye Facebook-tilhengere.

Mange viser sterkt engasjement med liker-klikk på innlegg, kommentarer og delinger. På det meste har det vært over 1300 engasjement på Facebook-sidene på en og samme dag.

740 000 besøk

Canariajournalen.no er besøkt cirka 740 000 ganger (brukersesjoner) av cirka 223 000 unike brukere i år, og det har vært over 1,5 millioner sidevisninger.

På det meste har det vært cirka 15 000 unike besøkere inne på sidene på én enkelt dag, ifølge statistikkene i Google Analytics.

Over 70 prosent av besøkerne kommer stadig vekk tilbake til Canariajournalen.no.

Mobile enheter tar over

Flere enn ett av tre besøk på Canariajournalen.no i 2013 er gjort via lesebrett eller smarttelefoner, opp fra ett av fem besøk i 2012.

Det er en tydelig indikasjon på at slike mobile enheter tar mer og mer over.

Flere lesere i Spania

Trenden viser også at stadig flere leser Canariajournalen.no mens de oppholder seg i Spania. På årsbasis er dette flere enn ett av fem besøk.

Dette henger også sammen med veksten av nettbrett og smarttelefoner, kombinert med stadig bedre tilgang til internett på Kanariøyene for turister også.

Blir hyppig sitert

I løpet av 2013 ble artikler i Canariajournalen.no sitert flere hundre ganger i norske nyhetsmedier (kilde: Retriever), ofte av riksdekkende nettaviser og tv-stasjoner på papir og nett, slik som VGAftenpostenTV2, NRKABC Nyheter, og nyhetsbyrået NTB/ANB.

Tusen takk!

I 2014 vil vi fortsette å fore våre lesere med relevante nyheter og nyttig, oppdatert informasjon.

Takk for at dere følger oss og tipser oss, kjære lesere, og ha et strålende nytt år, alle sammen!

ANNONSE

Konsert med Kristin Asbjørnsen på Tenerife

26.04.2018 20:00

MUSIKK: Konsert med den norske sangerinnen Kristin Asbjørnsen på Tenerife i Espacio Cultural Caja Canarias i Santa Cruz de Tenerife.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE