ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 17. MARS 2017 - SIST ENDRET 19. MARS 2017
Kvinnen skal ha forsøkt å ta livet av sin kjæreste med denne skrutrekkeren foran øynen på politiet. Foto: Policia Naciona
Kvinnen skal ha forsøkt å ta livet av sin kjæreste med denne skrutrekkeren foran øynene på politiet. Foto: Policia Nacional

Dansk kvinne arrestert for drapsforsøk i Playa del Inglés

En 52 år gammel kvinne fra Danmark er pågrepet for å ha forsøkt å drepe sin kjæreste med en skrutrekker i Playa del Inglés.

Artikeln har svenskt språkval.

ANNONSE

Kvinnen skal ha stukket mannen i nakken med skrutrekkeren, skriver Policia Nacional i en pressemelding, ifølge avisen Canarias 7.

Politiet skal ha fått flere telefonhenvendelser om en heftig slåsskamp mellom de to.

Da politiet kom til stedet, skal kvinnen ha gått inn i boligen for å hente identifikasjonsbevis, og kom ut igjen med en skrutrekker som hun uten å ha ytret et ord angivelig stakk mannen i nakken og brystet med.

ANNONSE

Triatlon i Mogan på Gran Canaria

21.04.2018 06:00

Challenge Family, en stor, tysk triatlonarrangører, arrangerer for andre gang triatlon på Gran Canaria med navnet «Challenge Mogan Gran Canaria».
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE