ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 06. SEPTEMBER 2019
Boligprisene på Kanariøyene har flatet ut
Boligprisendringen i andre kvartal av året siden 2014 kvartalsvis i prosent (blå linje) og fra år til år (gul linje). Ill: INE

Boligprisene på Kanariøyene har flatet ut

Fra første til andre kvartal i år sto boligprisene på Kanariøyene på stedet hvil etter å ha steget hvert kvartal siden sommeren 2014.

ANNONSE

Fra januar til juni steg prisene med 1,9 prosent, og hele prisstigningen kom i årets første kvartal, viser tall som er publisert i dag, fredag, av INE, det nasjonale, spanske statistikkinstituttet.

Boligprisene steg med 3,2 prosent fra  andre kvartal 2018 til andre kvartal 2019.

I Spania totalt steg boligprisene med 1,2 prosent fra første til andre kvartal, 2,7 prosent i løpet av første halvår, og 5,3 prosent fra andre kvartal i fjor.

Kanariøyene og Cantabria er de enste regionene  i Spania hvor prisene ikke gikk opp fra første til andre kvartal. Cantabria hadde en nedgang på 0,1 prosent.

ANNONSE

Rombaksmusikken spiller i Puerto Rico

26.01.2020 13:00 - 26.01.2020 14:00

Rombaksmusikken fra Narvik spiller opp til Te-dans på Bora Bora.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE