ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 15. MAI 2017
Playa de Mogan holdes stengt for bading til bakterienivået er så lavt at det er helsemessig forsvarlig å bade igjen. Foto: Mogan kommune
Playa de Mogan holdes stengt for bading til bakterienivået er så lavt at det er helsemessig forsvarlig å bade igjen. Foto: Mogan kommune

Badeforbudet på Playa de Mogan fortsetter

Det har vært forbudt å bade på Mogan-stranden sørvest på Gran Canaria  siden torsdag 11. mai på grunn av kloakkutslipp. I dag forlenget kommunen badeforbudet.

ANNONSE

Vannanalyser foreligger i dag, og viser at bakterienivået er lavere, men fortsatt ligger over grenseverdiene, skriver kommunen i en pressemelding.

Badeforbudet skal gjelde inntil vannanalysene viser et bakterienivå som er under grenseverdiene. Kommunens helseinspektør tar nye prøver i dag på flere punkter langs stranden.

Stranden er åpen for publikum, men på sosiale medier rapporteres det om bortimot folketomme strender, gater og restauranter i det ellers så populære turiststedet. Selv det enorme fredagsmarkedet var nesten fritt for besøkende.

Politi og badevakter passer på at ingen bader ved stranden. Utslippet skyldes skader på to avløpsrør som nå skal være reparert.

El Confital-stranden i Las Palmas holdes også fortsatt stengt på grunn av utslipp. Denne stranden har nå vært stengt i cirka tre uker.

Les også

Puerto de Mogán, en idyllisk turistfavoritt

Strandliv på Gran Canaria

ANNONSE

Romantisk aften i Tejeda

23.06.2018 14:00

Noche Romántica, en romantisk aften under stjernene arrangeres i Tejeda, som er klassifisert som en av Spanias vakreste landsbyer
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE