ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 12. MARS 2017
Det har vært hett så det holder på Kanariøyene de siste dagene, men også mye sandstøv i luften. Foto: 123 RF Stock Photo
Det har vært hett så det holder på Kanariøyene de siste dagene, men også mye sandstøv i luften. Foto: 123 RF Stock Photo

18 av 68 målestasjoner viste over 30 grader på Kanariøyene på lørdag

På lørdag hadde Kanariøyene de ti høyeste temperaturmålingene i Spania. 18 av 68 målestasjoner som det meteorologiske instituttet Aemet driver på Kanariøyene viste over 30 grader.

Artikeln har språkval på svenska.

ANNONSE

Aller varmest var det i landsbyen Sabinosa, som ligger i La Frontera på El Hierro. Der ble det målt 34,4 grader på det meste.

De andre stedene som nådde opp i over 30 grader var San Nicolas, Adeje, Tenerifes sørlige flyplass, Las Palmas de Gran Canaria, Vallehermoso, Teguise, Mogán, Arico, Los Silos, Hermigua, Tacoronte, Arucas, Puerto de la Cruz, La Oliva og Tinajo.

16 steder var døgntemperaturen aldri under 20 grader på det laveste.

I dag er det meldt tre grader lavere temperatur, men i formiddag har temperaturen likevel nådd opp i over 30 grader i Puerto Rico og nesten 30 i Maspalomas på Gran Canaria.

Det er meldt et temperaturfall på ytterligere sju grader i morgen og skiftende skydekke og lokale regnbyger utover i uken som kommer.

I tillegg er det meldt kraftig vind fra i dag som kan komme opp i full storm i kastene på Tenerife, La Gomera og El Hierro i ettermiddag, og storm på de andre Kanariøyene.

På formiddagen i dag har de kraftigste vindkastene forekommet i Lomo Pedro Alfonso i høyfjellet sør på Gran Canaria og i Fuencaliente. Der har det vært liten storm i kastene.

ANNONSE

Scorpions spiller i Las Palmas

04.07.2018 20:00

MUSIKK: Det tyske hardrockbandet Scorpions spiller på Gran Canaria Arena i Las Palmas som en del av turneen Crazy World Tour,.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE