ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 09. MARS 2018
Det er gode vekstvilkår på Kanariøyene for tiden. Foto: Pixabay
Det er gode vekstvilkår på Kanariøyene for tiden. Foto: Pixabay

17 kvartaler på rad med økonomisk vekst for Kanariøyene

I siste kvartal av 2017 var det en økonomisk vekst på 3,1 prosent av bruttonasjonalprodukt for Kanariøyene i forhold til tredje kvartal 2016.

ANNONSE

Det er det 17. kvartalet på rad med vekst, viser tall fra det statistiske instituttet på Kanariøyene, Istac, som ble publisert i går, torsdag.

Byggeindustrien hadde med 4,8 prosent den største oppgangen. Industrisektoren gikk opp med 4,1 prosent, tjenestesektoren med 2,7 prosent og primærsektoren med 2,5 prosent.  

Les også

En ekte folkepresidents plan for en bedre fremtid for Gran Canaria. Antonio Morales, president for øyrådet på Gran Canaria, er en populær mann av folket som vil jobbe for folket og med folket for en bedre fremtid for innbyggerne. Særlig for alle som har lite å leve av i dag.

Historisk stort 2018-budsjett for Kanariøyene. Regionsregjeringen på Kanariøyene har i dag godkjent et historisk stort budsjettet med en historisk stor økningen fra året før.

ANNONSE

Skandinavisk dansegalla i Puerto Rico, Gran Canaria

21.01.2019 17:00 - 23.01.2019 17:00

MUSIKK: Terjes dansegalla Gran Canaria med norske og svenske danseband i Tango Dansebaren, Puerto Rico.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE