ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 03. JUNI 2012
Enda en festival mister pengestøtte
Fjorårets festival var den 24 i rekken. Festival del Sur er Kanariøyenes eldste teaterarrangement.

Enda en festival mister pengestøtte

Teaterfestivalen El Festival del Sur i Agüimes på Gran Canaria får i år bare halvparten så mye pengestøtte som i 2011.

Nedskjæringer på Kanariøyene har rammet flere kulturarrangement i år. I forrige uke ble det blant annet slått fast at Womad definitivt forsvinner fra Gran Canaria.

El Festival del Sur, Encuantro Teatral Tres Continentes skal arrangeres for 25. gang fra 13. til 25. juli i år. Men nå trues den av mangel på pengestøtte, skriver Canarias7.es.

I fjor fikk festivalen 80 000 euro i støtte fra forskjellige offentlige hold, i år er summen redusert til cirka 40 000 euro.

Øyrådet på Gran Canaria reduserer støtten fra 6000 euro til null. Casa Afrika kutter fra 15 000 euro til null. Kulturdepartementet på Kanariøyene kutter fra nesten 16 000 til 3600 euro.

Arrangørene analyserer nå hvordan de skal gjennomføre programmet med betydelig mindre penger enn tidligere. Det står klart at store justeringer må gjennomføres.

Artistene som opptrer på festivalen tar ikke honorarer, men får dekket reise, opphold og mat den tiden de er på Gran Canaria i forbindelse med festivalen.

ANNONSE

Jazzfestival på Kanariøyene

05.07.2019 19:00 - 21.07.2019 18:00

MUSIKK: Jazzfestivalen “Festival Internacional Canarias Jazz & Más” blir holdt på forskjellige arenaer på Kanariøyene:
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE