ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 08. MAI 2013
Ambassador Theaters har planer om å bygge et teater sør på Gran Canaria. Arguneguin (bildet) er et av de aktuelle stedene. Foto: Bjørn Bervig
Ambassador Theaters har planer om å bygge et teater sør på Gran Canaria. "Norskebyen" Arguineguin (bildet) er et av de aktuelle stedene. Foto: Bjørn Bervig

Arguineguín eller Meloneras kan få musikalteater

Sociedad de Promoción Economía de Gran Canaria søker etter lokale investorer til et nytt teater i Arguineguín eller Meloneras sør på Gran Canaria.

ANNONSE

Teateret skal primært sette opp musikaler for turister, ifølge Canariasahora.es. Kostnadene for å bygge teateret er anslått til 30 millioner euro.

Det er britiske Ambassador Theaters som står bak planene. Ambassador Theaters eier 39 teater rundt omkring i verden. De fleste ligger i Storbritannia.

Sociedad de Promoción de Gran Canaria (SPEGC) ligger under øyrådet på Gran Canaria, og har som misjon å fremme økonomiske og forretningsmessige aktiviteter som bidrar til utvikling.

SPEGC presenterte prosjektet i næringslivsforumet Círculo de Empresarios de Gran Canaria på tirsdag.

ANNONSE

Jazzfestival på Kanariøyene

05.07.2019 19:00 - 21.07.2019 18:00

MUSIKK: Jazzfestivalen “Festival Internacional Canarias Jazz & Más” blir holdt på forskjellige arenaer på Kanariøyene:
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE