ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 06. JANUAR 2014
Alfredo Kraus-auditoriet, som ligger lengst nord på Canteras-stranden i Las Palmas, er en av hovedarenaaene for klassisk musikk på Kanariøyene. Foto: Hugo Ryvik
Alfredo Kraus-auditoriet, som ligger lengst nord på Canteras-stranden i Las Palmas, er en av hovedarenaaene for klassisk musikk på Kanariøyene. Foto: Hugo Ryvik

Flere turister vil nyte klassisk musikk på Kanariøyene

Nesten halvparten av billettene til de største arenaene for årets internasjonale festival i klassisk musikk på Kanariøyene er solgt til utenlandske turister.

Festivalen blir arrangert for 30. gang, og har i år 20 konserter fordelt på alle Kanariøyene fra 10. januar til 14. februar.

Nå nærmer det seg utsolgt. Konsertene til hovedattraksjonen i år, Chicago symfoniorkester dirigert av Riccardo Muti, er utsolgt, skriver Laopinion.es.

700 biletter til utlendinger

Av totalt 1600 billetter til de største konsertarenaene, Alfredo Kraus-auditoriet i Las Palmas og Adán Martín-auditoriet på Tenerife, er 700 solgt til utlendinger.

500 av disse er solgt gjennom turoperatører som tilbyr pakkeløsninger med billetter, transport og overnatting.

I tillegg har reklamekampanjer gjort flere turister som bor sør på Gran Canaria og Tenerife oppmerksomme på musikkfestivalen, slik at flere har kjøpt billetter.

Europeere og sør-koreanere

De fleste utlendingene som vil høre klassisk musikk på Kanariøyene kommer fra Europa og Asia, særlig Sør-Korea.

Det er også flere enn tidligere som abonnerer på musikkfestivalen, noe som gir 30 prosent rabatt hvis du vil se alle konsertene på en kanariøy. I år fins det 1300 abonnenter på Gran Canaria og Tenerife, og flere utlendinger enn tidligere.

I fjor var det blant annet ni nordmenn blant disse.

ANNONSE

Trønderfestival i Puerto Rico

02.03.2020 18:00 - 04.03.2020 18:00

MUSIKK: Trønderfestival i Bora Bora Dansebaren i Puerto Rico
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE