ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 30. NOVEMBER 2014
Slik blir karnevalscenen i Las Palmas i 2015.
Slik blir karnevalscenen i Las Palmas i 2015.

Slik blir karnevalscenen i Las Palmas neste år

Designet for scenen til karnevalet i Las Palmas i februar er klart. Temaet for karnevalet er «1001 natt»

ANNONSE

Scenen blir bygget opp rundt et orientalsk palass på 1422 kvadratmeter som sentralt element. Den er designet av Alberto Trujillo, som også har designet tidligere års karnevalscener.

Sterke farger og mye gullfarge, som symboliserer makt og luksus, dominerer fargespekteret. En nymåne, symbolet på den ottomanske kulturen, skal sveve over scenen.

En 18 meter lang og drøyt fem meter bred gangvei skal lede ut fra hovedscenen til en sirkelformet plattform på 54 kvadratmeter.

Karnevalet blir arrangert fra 31. januar til 21 februar. De fleste aktivitetene foregår i Santa Catalina-parken, hvor karnevalscenen skal stå.

ANNONSE

Markedsfest og festival med kanarisk håndverk i Veneguera

20.09.2019 11:30 - 22.09.2019 23:00

FOLKEFEST: Encuentro Veneguera, en fin markeds- og musikkfest med kanarisk håndverk i landbruksbygda Veneguera lengst sørvest i Mogan kommune på Gran Canaria.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE