ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 21. NOVEMBER 2013 - SIST ENDRET 22. NOVEMBER 2013
Terry Gilliam gjør et nytt forsøk på å realisere filmen om Don Quixote, denne gangen på Kanariøyene. Foto: Wikimedia Commons
Terry Gilliam gjør et nytt forsøk på å realisere filmen om Don Quixote, denne gangen på Kanariøyene. Foto: Wikimedia Commons

Terry Gilliam skal spille inn film på Kanariøyene

Den britiske skuespilleren og regissøren Terry Gilliam, også kjent som medlem av Monty Python-gruppen, har planer om å spille inn en film om Don Quijote på Kanariøyene.

Dette kom fram under en pressekonferanse i London i dag om Monty Pythons forestående gjenforening, skriver nyhetsbyrået Efe. Filmen har fått tittelen "The Man Who Killed Don Quixote", 

Filmen ble opprinnelig påbegynt i Navarra i 2000 med Johnny Depp i rollen som våpendrageren Sancho, Vanessa Paradise som Dulcinea og Jean Rochefort som Don Quijote, men flere uheldige hendelser førte til at filmingen ble avbrutt.

Prosjektet ble tatt opp igjen i 2008 med Robert Duvall som Quijote og Ewan McGregor som Sancho, men ble nok en gang avbrutt på grunn av finansieringsvanskeligheter.

Gilliam har regissert en lang rekke filmer. Blant de mest kjent er Brødrene Grimm, 12 Monkeys, The Fisher King og The Imaginarium of Doctor Parnassus.

Det skjer mye på filmfronten på Kanariøyeen for tiden. Akkurat nå holder Ron Howard på med filminnspilling på La Gomera, og Ridley Scott kommer med et stort team til Fuerteventura i morgen for å filme scener til storfilmen Exodus.

ANNONSE

Jazzfestival på Kanariøyene

05.07.2019 19:00 - 21.07.2019 18:00

MUSIKK: Jazzfestivalen “Festival Internacional Canarias Jazz & Más” blir holdt på forskjellige arenaer på Kanariøyene:
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE