ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 25. OKTOBER 2012
Skuespiller fra Gran Canaria er ”tidenes James Bond-skurk”
Javier Bardem fra Gran Canaria er en frydefullt skrupelløs skurk i den nye James Bond-filmen, som stort sett høster gode kritikker. Foto: Filmweb.

Skuespiller fra Gran Canaria er ”tidenes James Bond-skurk”

Javier Bardem, som er født på Gran Canaria, får overveldende kritikker i norske aviser for sin skurkerolle i Skyfall, den nye James Bond-filmen.

Her er noen utsagn om Javier Bardems innsats i Skyfall fra norske filmkritikere:

– Javier Bardem er den mest utspekulert hevngjerrige og skremmende skurken i en Bond-film på svært lenge. Terje Eidsvåg, Adressa.no

– … i tillegg får vi en helt utsøkt skurk i Javier Bardems skikkelse.  At en Bond-skurk balanserer mellom genialitet og galskap er ikke noe nytt, men Bardems blonde Silva tilfører noe fengslende friskt. Om ikke annet, så definitivt i seksuell spenning. Ingvill Dybfest Dahl, VG.no

– Javier Bardem er, som i «No Country for Old Men», et funn som skurk. Han gir en fyr som kan virke todimensjonal i manuset, et helt eget liv med motivasjon og kløkt. Og han er herlig skruppelløs. Frank Johnsen, BA.no

– Flott skurk, flat film. Erlend Loe, Aftenposten.

Født på Gran Canaria i 1969

Javier Ángel Encinas Bardem ble født 1. mars 1969 i San Nicolas på Gran Canaria. Han flyttet tidlig i livet til det spanske fastlandet.

Bardem ble kjent for det store, internasjonale filmpublikummet i 2007 etter sin rolle som leiemorder i Coen-brødrenes film No Country for Old Men. For den innsatsen vant han både Oscar og Golden Globe for beste mannlige birolle, noe ingen spanske skuespillere har klart før ham.

I 2011 ble han nominert til Oscar for beste mannlige hovedrolle for innsatsen i Biutiful.

Javier Bardem giftet seg med Penélope Cruz i 2010. Paret fikk et barn sammen i 2011.

Klikk her for å se filmtrailere for Skyfall på Filmweb.no

ANNONSE

Jazzfestival på Kanariøyene

05.07.2019 19:00 - 21.07.2019 18:00

MUSIKK: Jazzfestivalen “Festival Internacional Canarias Jazz & Más” blir holdt på forskjellige arenaer på Kanariøyene:
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE