ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 13. SEPTEMBER 2013
Ridley Scott kommer trolig til å filme noen scener til "Exodus" på Fuerteventura i høst. Foto: Gage Skidmore/Wikimedia Commons
Ridley Scott kommer trolig til å filme noen scener til "Exodus" på Fuerteventura i høst. Foto: Gage Skidmore/Wikimedia Commons

Ridley Scott kan filme på Kanariøyene likevel

Etter en del fram og tilbake ser det nå ut til at Ridley Scott kan komme til å filme scener til sin film om Moses, ”Exodus”, på Fuerteventura.

Filmingen skal foregå i naturområder i Corralejo og Cofete i perioden oktober til desember i år. El Cotillo, Pozo Negro og Playa de la Barca i Jandía er også aktuelle opptakssteder.

Dette kommer i stand etter at øyrådet på Fuerteventura har jobbet intenst med å ordne alle nødvendige tillatelser, både fra privat og offentlige instanser, skriver Canarias7.es.

I sommer ble det kjent at Scott vraket Gran Canaria som filmlokasjon til fordel for Andalucia etter å ha vært på flere befaringer på Kanariøyene. Nå er det nye takter.

Christian Bale skal spille Moses i den nye storfilmen. Andre sentrale roller er besatt av Sigourney Weaver, Ben Kingsley, Aaron Paul, John Torturro og Joel Edgerton.

På fredag startet audition i Morro Jable på Fuerteventura for barn som ønsker å bli statister i filmen.

Scott er ute etter barn med et arabisk utseende. De kommende dagene blir det også audition for voksne statister, skriver Rtvc.es. Filmteamet på Fuerteventura vil bestå av rundt 300 mennesker.

ANNONSE

Jazzfestival på Kanariøyene

05.07.2019 19:00 - 21.07.2019 18:00

MUSIKK: Jazzfestivalen “Festival Internacional Canarias Jazz & Más” blir holdt på forskjellige arenaer på Kanariøyene:
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE