ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 18. FEBRUAR 2014
Regissøren Andy Tennant ser på lokasjoner på Gran Canaria for sin kommende film. Foto: Wikimedia Commons/Gordon Vasquez
Regissøren Andy Tennant ser på lokasjoner på Gran Canaria for sin kommende film. Foto: Wikimedia Commons/Gordon Vasquez

Nok en Hollywood-film kan bli spilt inn på Kanariøyene

Skaperne av spillefilmen ”Wild Oats”, som skal ha Shirley MacLaine, Alan Arkin og Kim Basinger i viktige roller, søker filmlokasjoner på Gran Canaria.

Las Palmas og Maspalomas er aktuelle for scener til filmen, som blir regissert av Andy Tennant og produsert av Weinstein-brødrene, skriver Canarias7.es.

”Wild Oats” blir en komedie. Den skal handle om en enke som mottar en stor pengesjekk på grunn av en datamaskinfeil, og flykter fra loven.

Tennants tre siste filmer er ”Hitch”, ”Fool’s Gold” og ”The Bounty Hunter”, den siste fra 2010.

Nylig gjennomførte stjerneregissørene Ridley Scott og Ron Howard filminnspillinger på Kanariøyene, og Terry Gilliam har planer om å spille inn en film om Don Quijote på øygruppen.

Mange av scenene i Fast & Furious 6, den siste filmen skuespilleren Paul Walker fullførte før han døde i en trafikkulykke, ble også spilt inn på Kanariøyene.

ANNONSE

Folkefest i Santa Lucía de Tirajana

16.12.2018 11:00

FOLKEFEST: Romería de Los Labradores i Santa Lucía de Tirajana, årets siste og en av de mest populære romeriaene på Gran Canaria.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE