ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 25. NOVEMBER 2013
Chris Hemsworth fra Austrialia er blant annet kjent for hovedrollen i "Thor" og  "Thor: The Dark World", og som Formel 1-føreren James Hunt i "Rush" . Foto: Melinda Seckington/Wikimedia Commons
Chris Hemsworth fra Austrialia er blant annet kjent for hovedrollen i "Thor" og "Thor: The Dark World", og som Formel 1-føreren James Hunt i "Rush" . Foto: Melinda Seckington/Wikimedia Commons

Båt med filmstjerner gikk på grunn ved La Gomera

Skuespillerne og ekteparet Chris Hemsworth og Elsa Pataky måtte berges i land etter at båten de var ombord i grunnstøtte ved kysten av kanariøya La Gomera i går.

ANNONSE

En sjøredningsbåt og en privat båt kom til unnsetning etter grunnstøtingen.

Åtte mennesker var om bord i båten, som gikk på grunn i El Bufadero-området ved San Sebastian de La Gomera, ifølge en pressemelding fra nødsentralen på Kanariøyene. Alle skal være i god behold.

Radiostasjonen SER meddelte i dag at Chris Hemsworth og Elsa Pataky var om bord i båten.

Skuespillerparets datter var også angivelig med i båten, som er en katamaran.

Hemsworth er på øya for å delta i innspillingene av langfilmen ”The Heart Of The Sea”, regissert av Ron Howard, som ironisk nok handler om en hvalfangstbåt som ble senket og mannskapets strabaser for å overleve.

Australieren Hemswort ble sist sett på lerretet i filmen "Rush", som også ble regissert av Ron Howard. Elsa Pataky, som er fra Spania, ble sist sett i "Fast & Furious 6". 

ANNONSE

Jazzfestival på Kanariøyene

05.07.2019 19:00 - 21.07.2019 18:00

MUSIKK: Jazzfestivalen “Festival Internacional Canarias Jazz & Más” blir holdt på forskjellige arenaer på Kanariøyene:
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE