ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 11. MARS 2015 - SIST ENDRET 12. MARS 2015
Slik blir en typisk gourmestasjon seende ut når moderniseringen av Vegueta-markedet er ferdig. Ill: Ayuntamiento de Las Palmas
Slik blir en typisk gourmestasjon seende ut når moderniseringen av Vegueta-markedet er ferdig. Ill: Ayuntamiento de Las Palmas

Marked i Las Palmas blir utvidet med 18 «gourmetstasjoner»

Markedet i bydelen Vegueta i Las Palmas skal moderniseres, og får «gourmetstasjoner» under merkevaren «D'Vegueta Market».

På de 18 stasjonene skal kan du smake på og kjøpe gourmetprodukter.

Dekoren på stasjonene, bildeserien «Poema de Tierra», er en hyllest til den kanariske maleren Nestor Martín Fernández de La Torre.

Markedet ligger i den historiske delen av Las Palmas, og ble åpnet så langt tilbake som i 1856.

Kostnadene for moderniseringen, 600 000 euro, blir dekket i sin helhet av selskapet Gud Rul SL, som står bak initiativet, skriver Las Palmas kommune i en pressemelding.

Tidligere har markedet som ligger i havneområdet i Las Palmas, Mercado del Puerto fra 1891, gjennomgått en lignende modernisering.

ANNONSE

Brukt- og antikvitetsmarked med underholdning og bilutstilling i Puerto de Mogán

16.02.2019 11:00 - 16.02.2019 21:00

Big Bang Vintage Market, et brukt- og antikvitetsmarked med underholdning for store og små og utstilling av veteranbiler på Plaza de las Gañanías i Puerto de Mogan.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE