ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 16. JANUAR 2014
Kanarisk kjøttrett Ropa Vieja. Foto: Cook & Events
Blant de åtte kanariske rettene som blir tilbudt i butikkene er kjøttretten Ropa Vieja. Foto: Cook & Events

Snart kommer kanarisk ferdigmat i butikkene

Cook & Events i Las Palmas, som lager ferdigmat til arrangementer, selskap og institusjoner på Gran Canaria, kommer snart med innpakket ferdigmat i større supermarked.

Åtte tradisjonelle kanariske retter uten gluten skal ut i butikkene i løpet av de kommende ukene, skriver Laprovincia.es.  Disse får en holdbarhet på opptil ni uker.

Cook & Events har spesialisert seg på næringsrik mat med gode helseeffekter som er tilpasset forskjellige former for matallergier og matintoleranser.

Rettene blir også tilbud via selskapets nettsider til arrangementer, grupper, familier og personer, og kan leveres hjemme, på arbeidsplassen eller til båter som ligger i havn i Las Palmas.

Selskapet har blant annet levert mat til pasienter ved det norske helsesenteret Valle Marin ved Arguineguín, og skal levere til det forestående Gran Canaria Maraton.

ANNONSE

Festival for teater, musikk og dans i Las Palmas

04.07.2019 22:00 - 02.08.2019 22:00

FESTIVAL: Temudas Fest er en internasjonal festival for teater, musikk og dans. Spektakulære forestillinger blir holdt utendørs forskjellige steder i Las Palmas
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE