ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 24. SEPTEMBER 2012
Mat på Kanariøyene
Mat fra Kanariøyene skal stå sentralt i den planlagte gastrodromen i Maspalomas. Foto: Hugo Ryvik.

Gran Canarias “gastrodrom” kan stå klar om ni måneder

Byggingen av en kulinarisk ”gastrodrom” i Maspalomas på Gran Canaria kan starte i januar 2013 hvis alle tillatelser går i boks. Gastrodromen kan stå klar i juni samme år.

En gruppe forretningsmenn fra Kanariøyene og Madrid vil bygge “Gastródromo de San Fernando”, et senter der det blir tilbudt et stort utvalg matretter fra Kanariøyene.

Senteret skal ligge i kjøpesenteret Ronda i Maspalomas sør på Gran Canaria.

Det lokale næringslivet, kommunene på Gran Canaria og flere andre institusjoner er svært positive til initiativet, skriver Maspalomasahora.com.

Gastrodromen tiltaler mange

Ideen om at en investering på tre millioner euro kan skape 250 arbeidsplasser og knyte det lokal næringslivet sammen med turismen på Gran Canaria er tydeligvis tiltalende for mange.

Et slikt prosjekt kan gagne både små forretninger og det store kjøpesenteret, som sliter tungt for tiden.

Prosjektet ble presentert av visepresidenten for Gran Canarias øyråd, Juan Dominguez, på konferansen Living Lab Comercios Innovadores på messesenteret Infecar i dag.

Mange matstasjoner på ett sted

Gastrodromen skal bygges med kanariske arkitektur, og det skal settes av plass til å arrangere messer, kurs, presentasjoner og andre arrangement.

Mat skal serveres fra klokken åtte om morgenen til midnatt fra 37 kafeer og restauranter.

Gastródromo de San Fernando er inspirert av lignende anlegg ved La Boqueria-markedet i Barcelona og San Miguel-markedet i Madrid.

ANNONSE

Festival for teater, musikk og dans i Las Palmas

04.07.2019 22:00 - 02.08.2019 22:00

FESTIVAL: Temudas Fest er en internasjonal festival for teater, musikk og dans. Spektakulære forestillinger blir holdt utendørs forskjellige steder i Las Palmas
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE