ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
13. november 2019 20:00:00 Knut Erik Jensen holder pianokonsert på Lanzarote

Knut Erik Jensen holder pianokonsert på Lanzarote

13.11.2019 20:00

Den norske pianisten Knut Erik Jensen holder \konsert i Tias på Lanzarote

Jensen vil opptre i Salon Indieras i Calle La Luchada 2 i Tias onsdag 13. november kl.20.

Knut Erik Jensen kommer fra Selbu i Trøndelag. Han opptrådte på Lanzarote første gang i 2006 med stor suksess, og kom tilbake og gjorde flere konserter i 2009.

Jensen har gitt mer enn 150 konserter i USA og Canada de siste årene. Samtidig har han tatt en mastergrad som pianist ved Universitetet i Trondheim.

Ved siden av å undervise samarbeider han nå blant annet med flere operaselskaper, kammerensembler og ikke minst Trondheim Symfoniorkester.

I november fyller Nordisk Forening på Lanzarote 30 år, og dermed ble Knut Erik invitert tilbake til øya for å formidle noe av den fineste pianomusikken fra Skandinavia til publikum på Lanzarote.

Jensen vil presentere flere musikalske høydepunkter fra Skandinavia, og da kommer vi ikke utenom Edvard Grieg. Mye av programmet er forøvrig satt sammen av ønsker fra det skandinaviske miljøet på Lanzarote.

Han kommer direkte til Lanzarote fra Seattle i staten Washington på USAs nordvestkyst. I Seattle og Portland vil Jensen spille på en Grieg-festival arrangert av Northwest Edvard Grieg Society før han tråkler seg til Lanzarote fra USAs vestkyst.

Salon Indieras er kommunens flerbrukshus med en fin konsertsal som tar 150 publikummere, og ligger like ved stadion og butikken Chacón, ikke langt fra rådhuset.

Billetten koster 15 euro, og selges ved døren fra en time før konsertstart. Gratis forfriskninger serveres.

For å unngå kø ved inngangen, og samtidig være sikker på å få plass er det også forhåndssalg på restauranten Las Vistas i Puerto del Carmen tirsdag og fredag kveld.

Veldedighetskonsert for brannofre i Arguineguin

23.11.2019 21:00 - 23.11.2019 23:00

Veldedighetskonsert for brannofre på Plaza Perez Galdos i i Arguineguin
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE