ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
18. august 2018 10:00:00 Vannfest i Santa Brígida

Vannfest i Santa Brígida

18.08.2018 10:00

FOLKEFEST: Fiesta del Agua

Romería / Fiesta del Agua i Santa Brígida. 18 000 liter vann blir sprøytet over folk mens de danser og går i tog gjennom hovedgatene fra avenida del Galeón akkompagnert av levende musikk.

Romeriaene (pilegrimsferdene) er som regel høydepunktet i fiestaene. Da er det mye musikk, dans, mat og drikke, og folk kledd i tradisjonelle kanariske drakter.

Festingen pågår fra tidlig kveld til langt inn i de små timer. Et opptog med festpyntede vogner trukket av okser, muldyr, esler, hester eller traktorer, hvor det lages mat og serveres mat og drikke, toger gjennom byen.

Folk kler seg i tradisjonelle, kanariske drakter, og det er lokale musikkgrupper som spiller mens de går. Toget ender oftest på torget foran den viktigste kirken i byen.

Disse folkefestene er vel verdt å oppleve hvis du er interessert i det genuint kanariske, og å omgås med glade, festkledde mennesker.

Karneval i Agüimes

23.02.2019 21:00 - 17.03.2019 22:55

FOLKEFEST: Karneval i Agüimes sørøst på Gran Canaria, tema "Agüimes un Carnaval de Villan@s"
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE