ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 01. JUNI 2013
Den første av fire tunneler langs GC-500 i Mogan kommune på Gran Canaria har fått innvendig belysning. Foto: Google Maps
Den første av fire tunneler langs GC-500 i Mogan kommune på Gran Canaria har fått innvendig belysning. Foto: Google Maps

Farlig veitunnel i Puerto Rico har fått belysning

En kort, men for syklister farlig tunnel langs kystveien GC-500 i Puerto Rico på Gran Canaria fikk i går belysning.

Syklistforeninger og proffsyklister som trener på Gran Canaria har lenge etterlyst lys i tunnelene langs GC-500, hvor det har skjedd flere ulykker og ofte har oppstått farlige situasjoner med syklister involvert.

Den over 50 år gamle tunnelen er snaut 110 meter lang. Nå har den fått 27 stykker 95-watts LED-lamper og 24 flomlyslamper.

De tre andre tunnelene i området skal også få belysning etter hvert, ifølge Francisco González, ordfører i Mogan kommune.

ANNONSE

Markedsfest og festival med kanarisk håndverk i Veneguera

20.09.2019 11:30 - 22.09.2019 23:00

FOLKEFEST: Encuentro Veneguera, en fin markeds- og musikkfest med kanarisk håndverk i landbruksbygda Veneguera lengst sørvest i Mogan kommune på Gran Canaria.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE