ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 07. FEBRUAR 2012
12 kilometer sykkelbane i Las Palmas
Ordfører Juan Jose Cardona innviet den nye sykkelbanen i dag. Foto: Ayuntamiento de Las Palmas.

12 kilometer sykkelbane i Las Palmas

Sykkelbanene langs kysten i Las Palmas er i dag knyttet sammen til en sammenhengende 12 kilometer lang strekning fra nord til sør.

En 380 meter lag sykkelstrekning mellom Alcaravaneras og Santa Catalina i Las Palmas, forbi marinebasen og yactklubben, ble i dag åpnet av ordfører Juan Jose Cardona, melder  bystyret på sine nettsider. Dermed kan du nå sykle 12 kilometer langs kysten i byen.

Nå kan du sykle fra piren i Santa Catalina til bydelen San Cristobal i sør, hele tiden langs havet. Ifølge ordføreren er det et viktig trinn på veien mot å forandre måten folk beveger seg på i byen, og mot å fylle byen med sykler.

Kostnadene for den 380 meter lange strekningen er cirka 160 000 euro. Sykkelbanen er 2,3 meter bred og adskilt fra bilveien med en 50 centimeter bred, godt merket stripe.

ANNONSE

Rockegruppa Europe spiller på Kanariøyene

22.03.2019 22:00 - 23.03.2019 22:00

MUSIKK: Den svenske rockegruppa Europe spiller på Gran Canaria og Tenerife
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE