ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 30. JANUAR 2012
Nytt senter spesialtilpasser golfkøller
Golfspiller i sving på Anfi Tauros golfbane på Gran Canaria. Gran Canarias turistråd.

Nytt senter spesialtilpasser golfkøller

Anfi Gruppen åpnet 29. januar et “center of excellence” i Tauro på Gran Canaria hvor golfspiller kan få skreddersydd sine golfkøller.

“Club Fitting Center”, som det kalles, sertifiseres med Titleist-signaturen under veiledning av den profesjonelle golfspilleren og golfinstruktøren Jay Graham Ian Bradshaw.

Senteret bruker e såkalt golf ITV, som utfører detaljerte analyser av golfspillernes bevegelser når det gjør en sving med kølla. Svinghastighet, høyde, armlengde håndstørrelse og svingbevegelsen er med i analysen.

Dette gjøres med en såkalt “flight scope” system kombinert med et teknisk system som kalles “Swing Model”, en maskin som bruker tredimensjonal radarsporing av samme type som brukes til fly.

ANNONSE

Trønderfestival i Puerto Rico

02.03.2020 18:00 - 04.03.2020 18:00

MUSIKK: Trønderfestival i Bora Bora Dansebaren i Puerto Rico
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE