ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 24. MAI 2012
Nytt seiletilbud på Gran Canaria
Canary Racer Cup: Start ditt eget båtrace. Foto: Ayuntamiento de Mogan.

Nytt seiletilbud på Gran Canaria

I Patalavaca ved Arguineguin sør på Gran Canaria kan du nå delta i ditt eget båtrace med små seilbåter. Selv om du aldri har seilt før.

ANNONSE

Canary Racer Cup, som ble innviet i går, innebærer at du kan få en halv times opplæring i seiling før du blåser av gårde i en liten seilbåt i ditt eget lille havrace.

Instruksjoner på båtdekket skal guide deg å gjøre de rette grepene mens du seiler. Det spiller ingen rolle om du ikke har noen som helst erfaring i å seile fra før, alle kan delta.

Initiativet ledes av Agustin Juarez fra Gran Canaria, flere ganger spansk mester i seiling, og støttes av Gran Canarias øyråd.

Aktivitetene skjer på Club Maroa på Playa de la Verga, som ligger i Patalavaca, i hjertet av det største norske turistmiljøet på Gran Canaria.

Det vil også være tilgjengelig tre større regattabåter, Class J80, som er åtte meter lange og har et mannskap på fem personer.

Opplegget er en del av Estación Náutica de Gran Canaria ("marinestasjonen Gran Canaria"), med aktiviteter som også omfatter dykking, kiting og flere andre ting.

Over 20 firma er tilknyttet dette opplegget, som ligger under paraplyen til turistrådet.

ANNONSE

Internasjonal soulfestival i San Agustin

26.07.2019 18:00 - 28.07.2019 22:00

MUSIKK: Maspalomas Costa Canaria Soul Festival arrangeres på San Agustin-stranda sør på Gran Canaria. Gratis inngang.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE