ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 28. DESEMBER 2012
Spansk minister ønsker et Eurovegas på Kanariøyene
Las Vegas Sands Corp. vil bygge opp et Las Vegas i Madrid, og minister Jose Manuel Soria ser gjerne at det bygges slike anlegg på Kanariøyene også. Bildet viser Palazzio i Las Vegas, eid av Las Vegas Sands. Foto: Wikimedia Commons.

Spansk minister ønsker et Eurovegas på Kanariøyene

Spanias industri, energi og turistminister, Jose Manuel Soria, sa i kongressen i går at han gjerne ser flere prosjekter som Eurovegas, særlig på Kanariøyene.

ANNONSE

Eurovegas er et Las Vegas på spansk jord som grunnleggeren av Las Vegas Sands, Sheldon Adelson, skal få bygd i Alcorcon ved Madrid i løpet av det kommende tiåret.

Der skal det bli 12 hotellkompleks, tre golfbaner, en rekke kasinoer og kongresshaller.

Nå tar Soria til orde for at det blir bygd flere anlegg av denne typen i Spania, skriver Canarias7.es.

Ministeren, som kommer fra Gran Canaria, legger vekt på at et slikt anlegg vil være særlig fordelaktig for Kanariøyene for å diversifisere turismen på øygruppen og øke turisttilstrømningen.

ANNONSE

Markedsfest og festival med kanarisk håndverk i Veneguera

20.09.2019 11:30 - 22.09.2019 23:00

FOLKEFEST: Encuentro Veneguera, en fin markeds- og musikkfest med kanarisk håndverk i landbruksbygda Veneguera lengst sørvest i Mogan kommune på Gran Canaria.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE