ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 31. JULI 2011
Ny, stor temapark på Gran Canaria

Ny, stor temapark på Gran Canaria

Om cirka seks måneder åpner en ny temapark med vekt på adrenalinfremkallende aktiviteter nord på Gran Canaria.

ANNONSE

29. juli 2011 la Kanariøyenes president, Paulino Rivero, ned grunnsteinen til en ny temapark på 40 000 kvadratmeter i området Vasco Lopez i Arucas kommune, ved den nye motorveien til Firgas.

Parken får navnet Grancaventura, og skal få en sterk kanarisk identitet gjennom presentasjon av kanarisk flora og fauna, typisk kanarisk arkitektur, lokal mat og drikke, og kanarisk folklore. En rekke aktiviteter skal tilbys, slik som bueskyting, paintball, vannsklier og trampoliner.

Håpet er at temaparken skal trekke flere turister til området gjennom å tilby alternative adspredelser i tillegg til de typiske sol og bad-fornøyelsene.

Byggingen skal ta cirka seks måneder og er beregnet til å koste 1,5 millioner euro, og blir bygd av det private selskapet RQ Adventure. Det blir parkering for 200 biler, restaurant, haller, hager, fontener, og et utdanningssenter for miljø. Firmaer skal få anledning til å arrangere konferanser i parken

ANNONSE

Rockegruppa Europe spiller på Kanariøyene

22.03.2019 22:00 - 23.03.2019 22:00

MUSIKK: Den svenske rockegruppa Europe spiller på Gran Canaria og Tenerife
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE