ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 20. JULI 2011 - SIST ENDRET 22. JULI 2011
Full krig om nattklubbkunder i sør
Foto: Hugo Ryvik

Full krig om nattklubbkunder i sør

Førti eiere av restauranter, barer og nattklubber osv. sør på Gran Canaria vil ha stopp på det de mener er irregulære grupperunder til nattklubber.

ANNONSE

De førti eierne har sendt et brev til kommunehuset i San Bartolome de Tirajana der de klager på arrangerte gruppeturer med opptil 600 personer til nattklubber, og plagsomme gateselgere av slike arrangementer. Rundene går i turiststrøkene i Playa Inglés-området. De hevder at aktivitetene er til alvorlig skade for turistsektoren, finansene, den offentlige sikkerheten og inntrykket folk utenfra får av kommunen, skriver canarias7.es.

Påstanden er at det arrangeres runder fra klokken 20 til 3 på natta der fem-seks nattklubber besøkes til en fast pris. Turene har en leder, flere medhjelpere og 200-600 deltakere. Slike arrangement blir kalt pub crawl, party night, boat parties eller foam parties.

Får drink og underholdning

Ifølge klagen er mange av medhjelperne og gateselgerne ikke ansatte, men får betalt opptil 50 prosent i kommisjon.  Prisene deltakerne betaler varierer mellom 15 og 50 euro per dag. Dette inkluderer underholdning og en alkoholholdig drink per sted de besøker.

Nattklubbene som besøkes må betale arrangøren to euro for hver kunde som er med på turen, og tilby en fri drink av lav kvalitet med høyt alkoholinnhold. Den siste klubben som besøkes på runden må betale opptil 3,5 euro per kunde..

Klagerne påstår at klubbrundene skader de klubbene og pubene som ikke vil betale seg inn. De blir sittende igjen uten kunder. Dessuten hevder de at rundturene fører til bråk og forstyrrelser på grunn av høyt alkoholinntak.

ANNONSE

Brothers in Band spiller Dire Straits-musikk i Las Palmas

04.04.2019 21:00

Tributtbandet Brothers in Band spiller Dire Straits-musikk på konserthuset Alfredo Kraus i Las Palmas
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE