ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 10. JUNI 2012 - SIST ENDRET 12. JUNI 2012
Las Palmas får grønn parkering for fastboende
De grønne sonene gjør det lettere for fastboende i Las Palmas å finne langtidsparkering for bilene sine. Foto: Ayunamiento de Las Palmas.

Las Palmas får grønn parkering for fastboende

Mandag 11. juni åpner de første grønne parkeringssonene i Las Palmas.

ANNONSE

Fastboende i Las Palmas får nå 381 grønnmerkede parkeringsplasser som er aktive på hverdager i bydelene Alcaravanteras og Arenales til rådighet, skriver byrådet i en pressemelding.

Andre enn fastboende kan også parkere i sonene, men for disse er parkeringstiden begrenset til en time. De fastboende kan stå der nærmest ubegrenset lenge.

Grønn parkering gjelder fra mandag til fredag klokken 9-20, unntatt på røde dager. Fastboende i Las Palmas må på hverdager betale en avgift på 0,60 euro per døgn.

Parkerende som ikke er fastboende må betale 0,70 euro for den maksimale parkeringstiden på en time på hverdager.

Områdene får grønne parkeringsautomater og merkes med grønn maling på asfalten. Bilettautomatene er av en ny type der du må taste inn bilnummeret ditt.

Hvis du på forhånd har registrert deg og bilen din på nettsiden http://www.sagulpa.com/ vil du få den lavere prisen som kun gjelder for fastboende i byen. 

Hvis du lar være å betale, blir du ilagt en avgift/forelegg på fire euro. Hvis du står parkert lenger enn det du har betalt for, er forelegget på to euro.

Du kan også stå opptil tre timer hvis bilen din har brutt sammen mot en avgift på fire euro.

Dette er de samme avgiftene som gjelder i de blå parkeringssonene.

I areanales blir det 261 plasser i gatene og torgene Tomás Morales, Senador Castillo Olivares, Canalejas, Perojo, Cebrián, Murga, Obispo Rabadán, Carmen Llopis, Doctor Waskman og Plaza de la Feria.

I Alcaravaneras blir det 119 plasser i gatene Concepción Arenal, Más de Gaminde, Pío XII, Galicia, Manuel González Martín, Ingeniero Salinas, Italia, Víctor Hugo og Barcelona.

Det er meningen at det skal etableres grønne parkeringssoner flere steder i byen etter hvert.

ANNONSE

Día de Canarias, Kanariøyenes dag

30.05.2019 10:00

FOLKEFEST: Día de Canarias, Kanariøyenes "nasjonaldag", feires på alle Kanariøyene.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE