ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 20. JANUAR 2014
Her blir rødmerking for 30-soner malt på asfalten i Alcaravaneras. Foto: Ayuntamiento de Las Palmas
Her blir rødmerking for 30-soner malt på asfalten i Alcaravaneras. Foto: Ayuntamiento de Las Palmas

Lager flere 30-soner i Las Palmas

Etter å ha etablert 30-soner med prioritet i trafikken for fotgjengere og syklister i bydelen Arenales, blir det nå 30-soner i Alcaraveneras og Ciudad Jardin også.

17. januar ble asfalten malt rød ved gatekryssene i Alfredo Calderon-gaten i Alcaravaneras for å markere 30-sone, og 30-skiltene ble montert opp.

Etter hvert blir det 30-soner i alle bydelene i Las Palmas.

Hele byen får 30-soner

I kommende ukene står Schamann, Las Coloradas, Escaleritas og Lomo Los Frailes for tur, skriver Las Palmas kommune i en pressemelding.

Ved å etablere 30-soner, håper kommunen at bilister og andre motoriserte trafikanter skal la være å bruke disse gatene som snarveier i stedet for hovedårene i byen. Dermed skal de bli sikrere for mye trafikanter.

Dette er Kriteriene

Kriteriene får å lage 30-soner er at trafikktettheten ikke må overstige 500 kjøretøy i timen i rushtiden, og 6000 i gjennomsnitt per dag.

ANNONSE

Mango- og avokadomesse i Puerto de Mogan

01.09.2019 10:00 - 01.09.2019 14:00

Feria de Mango y aguagate de verano er en messe for mango og avokado som arrangeres på Plaza de las Gañanías i Puerto de Mogan.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE