ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 10. JANUAR 2014
Det er gode tider for bilutleieselskapene på Kanariøyene. Foto: Hugo Ryvik
Det er gode tider for bilutleieselskapene på Kanariøyene. Foto: Hugo Ryvik

35 000 leiebiler på Kanariøyene

Den kraftige oppturen for turismen på Kanariøyene i år medfører at bilutleieselskapene øker bilflåten med 17 prosent i løpet av 2014.

Totalt vil det da være cirka 35 000 leiebiler i sving på Kanariøyene, skriver Canarias7.es.

I løpet av 2013 kjøpte utleiefirmaene på Kanariøyene inn 9495 personbiler, 41 prosent flere enn i 2012.

Se opp for pristillegg

Det er stor variasjon i leieprisene hos de forskjellige bilutleierne. Vær oppmerksom på at prisen du først blir forespeilet av enkelte av de rimeligere utleierne kan bli betydelig høyere når regningen skal gjøres opp etter endt leieperiode.

Les her hvordan leieprisen for en Canariajouralenes lesere ble nesten dobbelt så høy som de ble forespeilet av utleieselskapet. 

Tom tank kan koste deg dyrt

Vær særlig oppmerksom på leiefirma som vil at du skal levere bilen tilbake med tom tank. De kan ta seg grovt betalt for å fylle opp tanken, og det er du som får regningen.

Se også opp for ekstra forsikringer som det er tillegg for og som du kanskje allerede har dekning for gjennom reiseforsikring eller kredittkort, og for avtaler der du må betale styggdyre egenandeler for den minste skade på bilen.

Høye avgifter for betaling med kredittkort er også et triks enkelte bilutleiere benytter.

Vær også nøye med å sjekke bilen visuelt sammen med utleieren før du kjører i vei. Et godt tips er å ta bilder av bilen utvendig fra alle sider for å vise eventuelle skader som var der før du kjører.

ANNONSE

Mango- og avokadomesse i Puerto de Mogan

01.09.2019 10:00 - 01.09.2019 14:00

Feria de Mango y aguagate de verano er en messe for mango og avokado som arrangeres på Plaza de las Gañanías i Puerto de Mogan.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE